Peltor Comtac VI NIB w

1.059,951.999,95 incl. BTW

De 3M Comtac VI headset is de perfecte oplossing voor elke situatie die duidelijke communicatie en superieure gehoorbescherming vereist. Met zijn lichtgewicht ontwerp, verstelbare hoofdband en comfortabele gel-oorkussens biedt de ComTac 6-headset een ideale pasvorm

Artikelnummer: N/B Categorie: Labels: , , ,

Peltor Comtac VI NIB w

Peltor Comtac VI NIB w / Alle kleuren & modellen beschikbaar, Gel oorschelpen & ARC Mounts inbegrepen

Peltor Comtac VI: De beste NIB-kammen. Ondersteund door de Atomic Warranty.

 • Wordt geleverd met Gel Ear Cups, ARC Rail Adapters voor helmen, batterijen en meer!
 • Verbeterd ten opzichte van de ComTac V: Nieuwe NIB- en MAP-functies zijn de grootste sprong voorwaarts in technologie in jaren.
 • Peltor VI biedt uw communicatie een fail-safe die een continue verbinding garandeert, zelfs in het geval van volledige batterijdemp.
 • Peltor ComTac VI beschikt over NIB (draadloze communicatiemogelijkheden naar andere headsets tot 33 voet afstand met GEEN radio! ).
 • Beschikt over oordoppenmodus die de gehoorbescherming met nog eens 5 dB verhoogt met veel schuimrubberen oordoppen, de ComTac VI’s zullen dan hun interne volume met 6 veiliger dB verhogen.
 • Lichtgewicht en comfortabel

 • Deze hoofdband en nekband opties wegen minder dan een pond. Ze kunnen de hele dag worden gedragen zonder vermoeidheid of ongemak te veroorzaken tijdens langdurige operaties.
 • IP-68 Waterdicht beoordeeld en getest. Betrouwbare communicatie is moeilijk te vinden. Vind ze hier op Atomic Defense, waar onze levenslange garantie eventuele fabricagefouten dekt.

Meer over de Peltor ComTac VI (Peltor ComTac 6)

De 3M Comtac VI headset is de perfecte oplossing voor elke situatie die duidelijke communicatie en superieure gehoorbescherming vereist.
Met zijn lichtgewicht ontwerp, verstelbare hoofdband en comfortabele gel-oorkussens biedt de ComTac 6-headset een ideale pasvorm waarmee u zich kunt concentreren op uw missie.

Het beschikt ook over een secundaire microfoonpoort aan de achterkant van de headset. Hierdoor is verbinding mogelijk met een zuurstofsystemen (HAHO / HALO-operaties en degenen die graag uit vliegtuigen springen die niet in brand staan) en het 3M Scott First Responder Respirator (FRR).

Soldaat met Peltor ComTac VI en LMG

De Peltor ComTac VI NIB-headset biedt headset-naar-headset-communicatie zonder radio op maximaal 33 voet (11 yards) met behulp van NIB.
De IP68-geclassificeerde MT73 dynamische microfoon zorgt voor betrouwbare audioprestaties, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden zoals regen of sneeuwval.
Het werkt op 864Mhz en 915Mhz frequentiebanden met TDMA modulatie protocol technologie om elke keer een perfecte geluidsoverdracht te garanderen!

De ComTac VI bevat ook een fail-safe functie die garandeert dat de communicatie met externe apparaten doorgaat, zelfs als er een elektronische storing of batterij leeg is.
Bovendien beschikt het over de oordoppenmodus met extra gehoorbescherming omdat het volume met 6 dB wordt verhoogd om de extra verzwakking van de oordopjes te compenseren.

De Peltor ComTac VI is getest op 168dB in overeenstemming met ANSI S12.42-2010, wat zorgt voor een uitstekende bescherming tegen impulsgeluid wanneer deze correct wordt gedragen volgens de instructies van de gebruiker.

De Peltor ComTac VI is licht van gewicht en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen tijdens langdurige missieoperaties zonder vermoeidheid of ongemak te veroorzaken.
Het weegt minder dan een pond met het gebruik van de hoofdband op 0,84 lbs (379 g) en het gebruik van de achterband op 0,78 lbs (352 g).

Mariniers die het 3M ComTac 6-model voor training gebruiken

3M PELTOR ComTac VI biedt superieure bescherming tegen langdurige blootstelling aan continue geluiden. Zoals industriële geluiden en gebrul van de voertuigmotor, evenals impulsgeluid gegenereerd door explosies, machines of geweerschoten.

3M PELTOR ComTac VI biedt een selectie van opstellingen, die elk verschillende Noise Reduction Ratings (NRR) niveaus genereren.
Studies hebben aangetoond dat PELTOR ComTac VI, door simpelweg de juiste configuratie te kiezen, dempingsprestaties kan bieden met een NRR variërend van 20 tot 23 dB.
Bovenop deze potentiële winst kunt u E-A-R Classic Ear Plugs toevoegen die zijn beoordeeld op 29 dB NRR, waardoor uw totale spectrumbescherming tot 5dB meer is toegenomen dan wat haalbaar is door alleen het 3M-product alleen te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken & Technische specificaties van de ComTac VI (ComTac 6)

Kenmerken van de ComTac VI over atoomverdediging

 

 • Elektromagnetische interferentie getest in overeenstemming met MIL-STD 461G
 • Department of Defense Interface Standard Requirements for the Control of Electromagnetic Interference Characteristics of Subsystems and Equipment CS114, RE101, RE-102-4, RS101 en RS103 vereisten
 • Hoofdband met HY80A gewicht: 379 g; Achterband met HY80A gewicht: 352g
 • Batterijtype: 2xAAA-batterijen met een bedrijfstijd van 50 uur of 30 uur met behulp van NIB-communicatie.
 • Frequentieband 864Mhz en 915Mhz; Bedrijfsmodus Full Duplex; Bereik 0 ~ 5m optimaal voor communicatie / 5 ~ 10m fade in en fade out modulatie TDMA-protocol Microfoon type Dynamisch (MT73), (IP68)
 • Bedrijfstemperatuur -20 °C tot 55 °C
 • Plug-modus verhoogt het volume van de headset met 6 dB bij gebruik met 3M E-A-R Classic Ear Plug
 • Impulsgeluidsbeveiliging getest op 168dB volgens ANSI S1242-2010
 • Peltor ComTac VI wordt aangeboden in verschillende configuratie-opties. Waaronder verschillende productkleuren (groen, coyote bruin en zwart) met een hoofdband of nekband over het hoofd.
 • Waterdicht rating omvat zout water blootstelling in 2 meter voor 30 min en 1 meter voor 1 uur in zoet water.

Mission Audio Profiles (MAP) biedt verschillende luisteropties voor uw specifieke behoeften.
Of dat nu observatie, patrouille, gesprek, comfort en microfoonuitschakeling is. Elke selecteerbare modus is geoptimaliseerd voor die specifieke omgeving.

 

ComTac VI MAP profielen beschrijving op Atomic Defense

Veelgestelde vragen voor de ComTac Peltor VI by 3M

Welke communicatie-naar-radio adapter/PTT (Push-to-talk) heb ik nodig voor mijn radio?

Ten eerste hebt u het ComTacs VI Single Lead- of Dual Lead-model nodig. De Defender-optie kan niet worden aangesloten op radio’s (zonder een extra adapter).
Voor radio-instellingen stemt u in principe het uiterlijk van de adapter af op de adapter die u hebt. Enkele veelvoorkomende voorbeelden:

 • Gemeenschappelijke civiele radio’s: FL5035-02 voor K1 stekkers zoals Baofeng, Bendix King, Hytera, Kenwood, Relm, Wouxun
 • FL5230-FM voor Motorola HT750
 • FL4063-02 voor Motorola APX/XPR
 • FL5063 of FL5063-02 voor Motorola Turbo
 • FL5018-02 voor Motorola XTS
 • FL5083-02 voor Ericsson Jaguar 700P
 • FL5078 voor K2 stekkers zoals Kenwood Multi-pin
 • Gemeenschappelijke militaire radio’s: FL-U/94A-19, FL5601-02, of FL-U/94A voor (AN/PRC-148 en AN/PRC-152 Nexus Radio’s) voor Alan, Exelis, Harris, Thales 6-PIN MIL-C-55116 (Aka, 6-Pin Nexus)
 • FL5701 voor dual comms met 6-PINS MIL-C-55116
 • Ziet u uw adaptertype niet? Stuur ons een foto van de kant van de radio waar de stekker is voor hulp.

Welke communicatie-interfaces heeft Peltor ComTac VI?

3M ComTac VI heeft een verscheidenheid aan communicatie-interface-opties. Waaronder een “Y” -kabel voor gebruik met het Joint Service General Purpose Mask, Centurion-adapters voor gewone openbare veiligheidsradio’s.
Dual Invictus-adapters die twee radio’s tegelijkertijd ondersteunen en Viper QUAD Comms-besturingseenheden. Deze zijn ontworpen om meerdere activa en platforms met elkaar te verbinden.
Comtac VI Dual Comm beschikt ook over een secundaire microfoonpoort aan de achterkant van de headset. Hierdoor is een verbinding mogelijk is met zuurstofsystemen (HAHO / HALO-operaties) en het 3M Scott First Responder Respirator (FRR).

Wat zit er in de doos?

 • 3M Peltor ComTac VI headset en hoofdband (voorgemonteerd)
 • Boom Mic inbegrepen met Single Lead en Dual Lead opties
 • Handleiding
 • (2) AAA Energizer Batterijen
 • (2) Gel oorschelpen
 • (2) Waterdichte batterij covers
 • (2) ARC-adapters voor helmen
 • Gratis levenslange dekking van fabricagefouten van Atomic Defense

Welke? Peltor ComTac VI Defender of Peltor ComTac VI Single Comm?

Zowel de Peltor 6 (VI) Single Comm, Dual Comm en de Peltor ComTac VI Defender en Peltor SwatTac VIs kunnen allemaal op deze pagina worden gekocht.
De keuze waar je om moet geven, is gewoon hoeveel radio’s je wilt verbinden met deze slechte jongen.

 • 1 Radio? Download de ComTac VI Single Comm (One/Single Lead) optie.
 • 2 Radio’s? Download de ComTac VI Dual Comm (Two/Dual Lead) optie.
 • Geen radio’s? Download de comtac VI hearing defender (no lead) optie.
 • SwatTac? Gewoon als je zwart wilt, of als je een deurknaller bent.
3M ComTac 6 hoorzitting NRR rating beschrijvingen voor veilig gebruik van headset op Atomic Defense

 

Kan ik deze op of onder een helm bevestigen?

Beide. Uit de doos passen ze onder elke helm (vulling moet mogelijk worden aangepast). Als u deze bij ons koopt, hoort ook ARC-adapters voor helmen.
Met de meegeleverde ARC-adapters kunt u ze op de ARC-rails op uw helm monteren.

Biedt ComTac VI gel-oorkussenopties?

Ja, standaard zijn al onze Comtac VIN’s te koop uitgerust met gel-oorkussens (en helmadapters wanneer gekocht op Atomic Defense.)
Een geweldige manier om drukpunten te verminderen en het perfect en comfortabel te maken voor langdurig gebruik.

Gebruiken deze ComTacs Bluetooth?

Nee, het is een veel voorkomende misvatting dat 3M Peltor VI Bluetooth gebruikt.
ComTac 6- en ComTac 7-modellen gebruiken een near-field communicatienetwerk genaamd NIB (zonder radio’s) dat enigszins lijkt op Bluetooth, maar anders en veiliger is.

Wat voor soort stekkerkabel gebruikt de ComTac VI?

De standaard Nexus TP-120 / U-174 connector is de lead plug die aan de achterkant van de headset wordt gebruikt voor down leads.

 

Downlead Single en Dual Plug opties voor ComTac VI op Atomic Defense

 

Is het Peltor ComTac 6 of Peltor ComTac VI?

Het is technisch gezien “3M PELTOR ComTac VI” gevolgd door de lijn- en kleuroptie van uw keuze. Meer veelgebruikte formuleringen die u in het veld zult vinden, zijn ComTac 6s en ComTac VI’s.
We hebben ze ook horen worden genoemd met hun volledige titel, de “3M PELTOR ComTac VI NIB headset” en “PELTOR 3M ComTac VI”.

3M ComTac VI voor militaire en civiele aankoop op atoomverdediging

Hoe lang gaat de batterij mee in de 3M Peltor ComTac VI met NIB aan versus NIB uitgeschakeld?

 • De ComTac VI-headset wordt gevoed door twee AAA-batterijen en heeft een gemiddelde levensduur van de batterij van 50 uur met nib uitgeschakeld.
 • 30 uur met NIB ingeschakeld. We raden u aan om oplaadbare batterijen te kopen om deze reden.
 • Alle modellen en kleuren zijn voorzien van automatische stroomuitschakeling na 4 uur, waardoor de algehele levensduur van de batterij wordt verlengd als u ze aan laat staan.

Laboratorium verzwakking Rating Chart

Het ComTac VI-model heeft een NRR van 23 en valt in CSA-klasse B.

NRR-classificatie van Peltor ComTac VI met gewone oorschelpen en klasseclassificatie op Atomic Defense

Waarom is dit beter dan de vorige modellen?

 • ComTac VI-modellen hebben dezelfde upgrades als de ComTac V-modellen in vergelijking met de ComTac IIIs. Maar ze hebben twee nieuwe functies:
 • MAP-profielen die de interne geluiden aanpassen om bepaalde frequenties te verhogen of te verlagen. Een geweldige optie om te luisteren naar voetstappen, stemmen, stemmen uit te knippen en meer.
 • NIB stelt alle teamleden in staat om samen te spreken zonder het gebruik van radio’s.

 

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN IN OVERLEG!

Atomic Defense

Levertijd

10 – 20 Werkdagen

VERZENDKOSTEN

VERZENDKOSTEN IN OVERLEG EN OP NACALCULATIE!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peltor Comtac VI NIB w” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *