NIJ III+ AR-15 en AK-47 Kogelvrij Scherm

2.999,005.869,95 incl. BTW

Ballistische schilden zijn geweldig voor shieldingvoertuigen, VIP-bescherming, het bedekken van muren, ramen, deuren, enz. Of het nu op het werk, thuis of op school is. Het is het ultieme AR-15 en AK-47 schild.

Artikelnummer: N/B Categorie: Labels: , , , , , ,

Beschrijving

NIJ III+ AR-15 en AK-47 Kogelvrij Scherm

NIJ III+ AR-15 en AK-47 Kogelvrij Scherm

Dit kogelvrije scherm is de ultieme bescherming tegen geweren zoals de AR-15 en AK-47. Superwendbaar vanwege de draaggrepen en montageriemen, en bijna onmogelijk voor iemand om onder te schieten en je voeten te raken.

Ballistische schilden zijn geweldig voor shieldingvoertuigen, VIP-bescherming, het bedekken van muren, ramen, deuren, enz. Of het nu op het werk, thuis of op school is. Het is het ultieme AR-15 en AK-47 schild.

Dit is een compacte en beschermende ballistische hoes voor iedereen. Deze wanden zijn gemaakt van niveau III+ (3+) high-performance PEAD. Een gehard ballistisch materiaal en bieden beter dan NIJ III Bulletproofing en MIL-SPEC fragmentatieverdediging.

 • Toonaangevende functies: De meest lichtgewicht per vierkante voet op de markt die kan worden opgehangen aan de meeste wandarmaturen, hangende plafonds, geplaatst binnen muren of deuren, of opgehangen als een foto.
 • Ballistische weerstand: NIJ Level III stopt alleen tot AK-47s 7.62×39, maar we stoppen tot AR-15 5.56×45 munitie met deze muur. Het is meer dan in staat om meerdere 5.56×45 van een AR-15-geweer, 7.62×39 van AK-47’s en andere soortgelijke munitie te stoppen. Het zal ook gemakkelijk handwapens stoppen: alles van 9 mm en .45 ACP tot 12 Gauge Buckshot en Slugs.
 • Testprocedures: Atomic Defense PEAD-wanden worden WAY! boven NIJ-normen getest met ten minste 40 rondes van 5,56×45 van een AR-15-geweer en 7,62×39 van AK-47’s.

Functies

 • Buitendrager: Waterbestendige drager en waterdicht pantser met meerdere riemen op alle hoeken en zijkanten, voor eenvoudige beweging en bevestiging, versterkte perimeterlus en hangersysteem met multidirectionele handgrepen op alle 4 hoeken, alle 4 zijden en armmouwen achterin voor eenvoudig vasthouden terwijl beide handen beschikbaar blijven.
 • Stopt de meest voorkomende kogels: Boven NIJ-STD-0101.06 III, die .44 Magnum, 9mm, 12 gauge shotgun slugs, .40 cal, 45 ACP /Auto, .357 SIG en 5.56, 7.62 kan stoppen. Gaat boven de norm uit en stopt ook .223 en 5.56 FMJ.
 • Aanpassingen: Beschikbaar voor bulkbestellingen en private labeling.
 • De kogelvrije pantserwand is afneembaar en waterdicht met een actieve levensduur van 10 jaar. Deze wand is gemaakt van hetzelfde materiaal en biedt dezelfde prestaties als onze niveau 3 lichtgewicht pantserplaten.

Specs

 • Maten: 61 x 152 cm, 122 x 152 cm
 • Gewichten: 61 x 152 cm is ± 20,4 Kg en de 122 x 152 cm is ± 38,6 Kg
 • Ballistisch materiaal: PEAD UHMWPE
 • Voldoet aan: NIJ-STD-0101.06

Gemonteerd en in de doos

 • Deken buitendrager
 • Niet-flexibel niveau III+ (3+) pantser in de buitenste drager gestoken
 • Willekeurig gratis geschenk inbegrepen bij elke aankoop

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT DIT BALLISTISCHE WANDPANEEL BIJZONDER?

Terwijl andere fabrikanten “goedkope en zware stalen wanden met wielen” aanbieden, weet Atomic Defense dat deze muren moeten worden verplaatst EN wanneer ze moeten worden verplaatst, moeten ze snel worden verplaatst waar rolwielen niet altijd bij kunnen komen. Daarom kan deze deken niet alleen de meest voorkomende kogels zoals 9mm en 5.56 van AR-15’s stoppen, maar ook op talloze manieren worden verplaatst, gesleept, opgehangen of verborgen. Zware stalen en keramische schilden zullen je vertragen en je doden. Houd het lichtgewicht met deze PEAD 3+ Wall Armor.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE NIVEAU III EN IIIA DEKENS?

Alle III- en IIIA-bepantsering die we maken, is III + en IIIA +, ongeacht de termen die we gebruiken om Google gelukkig te maken. Level III+ is in staat om veelvoorkomende kogels te stoppen die vanuit geweren worden afgeschoten. Dit betekent geweren zoals de AK-47 en AR-15. Level IIIA+ is in staat om veelvoorkomende kogels te stoppen die worden afgeschoten door pistolen zoals Glocks of Desert Eagles.

PEAD ARMOR WALLS VS STEEL ARMOR WALLS VS KERAMISCHE PANTSERWANDEN?

Er zijn veel redenen waarom we dit soort muren niet aanbieden in staal of keramiek. We zouden ze gemakkelijk kunnen maken, ze zouden zelfs goedkoper en efficiënter zijn om te maken. Keramische of stalen wanden hebben echter verschillende enorme gebreken. Staal zou ongeveer 4x zoveel wegen (dat betekent bijna 200 pond voor de 2×5-deken). Keramiek zou ongeveer 150% meer wegen, maar zal niet meerdere foto’s maken die hetzelfde gebied beïnvloeden.

KAN IEMAND NIET ONDER DE SCHILDMUUR SCHIETEN?

In tegenstelling tot de meeste kogelvrije wanden die meestal van staal zijn gemaakt, gebruiken wij PEAD. Dit betekent dat het plat op de grond kan zitten, omdat er geen wielen zijn en toch worden verplaatst naar waar het moet zijn. Zodra de schildmuur op de grond is geplaatst, zullen kogels van een schutter die eronder probeert te schieten nog steeds worden gevangen, omdat de muur vlak tegen de grond zal liggen.

 

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN IN OVERLEG!

Atomic Defense

Extra informatie

Levertijd

Op bestelling: ca 3-4 Maanden

VERZENDKOSTEN

VERZENDKOSTEN IN OVERLEG EN OP NACALCULATIE!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NIJ III+ AR-15 en AK-47 Kogelvrij Scherm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *