PELTOR ComTacs

Peltor ComTacs bieden superieure geluidskwaliteit met hifi-luidsprekers en verbeterde audiodrivers.
Verbeter situationeel bewustzijn en gesprekken met NIB-technologie.
Blijf de hele dag comfortabel met oorschelpen van zacht schuim en een verstelbare hoofdband.

Met zes generaties Peltor ComTac-gehoorbescherming beschikbaar, kan het moeilijk zijn om te beslissen welk model het beste is voor uw individuele behoeften. Vergeet niet dat alle Peltor ComTacs uitstekende gehoorbescherming en communicatiemogelijkheden bieden, zodat u erop kunt vertrouwen dat elk model zijn werk doet.

Bedenk hoe u uw gehoorbescherming gaat gebruiken. Sommige modellen zijn beter geschikt voor militaire of wetshandhavingsdoeleinden dan andere.

NIB, of Natural Interaction Behaviour, is een technologie die is ontworpen om de geluidskwaliteit van hoofdtelefoons te verbeteren door externe ruis te blokkeren. Deze functie wordt benadrukt in de Peltor ComTac VI (6) en VII (7) headsets. Dit werkt door fysieke barrières te creëren tussen de luidsprekers en je oren die ongewenst geluid blokkeren. Dit voorkomt dat externe ruis uw muziek of andere audio-ervaringen verstoort.

Peltor gehoorbescherming biedt een uitstekend assortiment tactische communicatieheadsets die superieure geluidskwaliteit, comfort en veiligheid bieden. Of u nu in het veld bent of gewoon ontspannen geniet van een goed boek, deze eersteklas headsets houden u veilig en beveiligd terwijl ze kristalheldere audio bieden.

Deze technologie werkt door een akoestische afdichting rond de oorschelpen te creëren om ongewenst geluid te helpen blokkeren. Deze akoestische afdichtingen zijn speciaal afgestemd om achtergrondgeluiden te verminderen en tegelijkertijd noodzakelijke geluiden uit uw omgeving toe te laten. Bovendien zorgt het ontwerp van de hoofdtelefoon ervoor dat ze ook tijdens actieve bewegingen stevig aan je hoofd blijven vastzitten. Dit maakt ze ideaal voor scenario’s zoals schietbanen waar situationeel bewustzijn de sleutel is.

De NIB-technologie maakt ook gebruik van verbeterde audiodrivers om een natuurlijker geluid te produceren zonder vervorming of demping. Hierdoor kunt u elk detail met meer helderheid dan ooit tevoren horen. Met de ingebouwde microfoon biedt deze headset ook verbeterde spraakverstaanbaarheid, zodat u ervoor kunt zorgen dat gesprekken duidelijk en beknopt blijven. En met zijn comfortabele schuimrubberen oorschelpen is dit model ook ontworpen voor maximaal comfort op lange dagen.

Comtac

Toont alle 6 resultaten