Kogelvrije rugzakken

Kogelvrije rugzakken die AR-15 en AK-47 kogels gemakkelijk stoppen

Al onze rugzakken bieden de mogelijkheid om de meest voorkomende AR-15 en AK-47 kogels te stoppen.

Al onze kogelvrije rugzakken stoppen messen en steken.

Veilig te gebruiken als reisrugzakken, omdat we alleen hoogwaardige materialen gebruiken die TSA-veilig zijn en geen metaaldetectors activeren.

De lichtste kogelvrije rugzakopties op de markt kunnen ook worden verwijderd, gewassen en gemakkelijk worden verzorgd.

Zijn kogelvrije rugzakken gecertificeerd voor bescherming? Ja, het pantser dat we aanbieden is gecertificeerd door een laboratorium om te voldoen aan de NIJ-normen.

Schietpartijen kunnen plaatsvinden terwijl je door de stad loopt, op kantoor werkt, op school, winkelt in het winkelcentrum of ergens anders. Een kogelvrije rugzak van Atomic Defense kan u of geliefden op elk moment beschermen met snelle inzet en gebruik van onze rugzakken. Elke pantserboektas heeft een uniek ontwerp om je dagelijks leven te verbeteren en tegelijkertijd de ondersteuning te bieden die je nodig hebt in het ergste geval.

Onze kogelvrije rugzakken en inzetpanelen bieden een breed scala aan bescherming tegen wapens zoals pistolen, messen en pantserdoorborende (AP) geweermunitie van AR-15’s en AK-47’s. We hebben kogelvrije boekentassen te koop bij de niveaus IIIA (3A), III + (3 + ) en IV (4) van de standaard (NIJ) van het National Insitute of Justice ‘s standard 0101.06 en .07 voor kogelvrije vesten. Ze zijn allemaal gecertificeerd in laboratoria om te voldoen aan en overtreffen vervolgens elke andere moderne gepantserde rugzakstandaard.

Logo Atomic Defense

Toont alle 15 resultaten